Mehevä jauhelihaburrito!

Riisitäyte

Pilko sellerit pieniksi paloiksi ja kuullota niitä kattilassa öljytilkan kera. Lisää 3 dl vettä ja 2 dl riisiä. Anna hautua kunnes riisi alkaa olemaan kypsää. Lisää kattilaan 2 rkl Poppamies Awesome Sauce maustekastiketta ja 200 g huuhdeltuja papuja. Hauduttele vielä kunnes ylimääräinen vesi on haihtunut.

Jauhelihatäyte

Silppua yksi sipuli ja kaksi paprikaa. Lorauta pannulle pari ruokalusikallista öljyä ja lisää sipulit ja paprikat tirisemään. Kun kasvikset ovat hieman kuullottuneet, lisää 400 g naudan jauheliha ja ruskista. Mausta seos 2 rkl Poppamies Lousiana Cajun RUB mausteseosta. Lisää 1 rkl tomaattitahnaa ja 1 dl vettä pannulle ja paistele kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Guacamole

Murskaa haarukalla kulhossa kaksi avocadoa tahnaksi. Lisää yhden limen mehut, 1/2 teelusikallista Poppamies Sriracha RUB -mausteseosta, ja yksi ruokalusikallinen Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta. Sekoita ainekset ja laita kulho kelmun alle jääkaappiin maustumaan.

Sourcream & Onion dippi

Sekoita Poppamies Sourcream & Onion dippijauhe purkilliseen ranskankermaa ja laita jääkaappiin maustumaan.

Burrito

Lado ison tortillan päälle jauhelihatäytettä. Ripottele päälle cheddarjuustoraastetta. Lisää päälle riisitäytettä, guacamolea ja sourcream & onion dippiä. Taita ensin tortillan sivut sisään, sitten taita alareuna sisäänpäin ja rullaa paketista tiukka burrito! Tarjoilua varten burrito on kiva leikata keskeltä kahtia ja laittaa vielä guacamolea ja sourcream & onion dippiä kulhoihin kylkeen.

LISÄÄ RESEPTEJÄ