Helppo tulinen kanaFajitas

Fajitas on herkullinen texmex-ateria, joka tehdään useimmiten grillatusta tai valurautaparilalla paistetusta naudasta tai kanasta. Välillä kuitenkin on kiire tai muuten vaan haluaa tehdä aterian helposti ja nopeasti, joten tässä on erittäin näpsä ohje moisen uunissa tekemiseen!

Leikkaa kanafileistä pitkiä suikaleita. Pyörittele kanafileet tilkassa öljyä ja mausta kauttaaltaan Poppamies Fajitas -mausteseoksella. Viipaloi paprika pitkiksi suikaleiksi ja pyörittele nekin tilkassa öljytä ja mausta Fajitas -mausteseoksella. Levitä kanat ja paprikat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Lämmitä tortillalätyt uunissa tai mikrossa. Kasaa lämpimän tortillan päälle kanasuikaleita ja paprikaa, ja pursota päälle Poppamies Taco Sauce Habaneroa, Originalia tai Lemon Jalapenoa. Voit halutessasi lisätä myös Poppamies Salsa Hotia.

Koristele halutessasi tuoreella korianterilla ja pirskottele päälle limen mehua. Mukavan tuliset Fajitakset ovat valmiita tarjoiltavaksi!

LISÄÄ RESEPTEJÄ