POPPAMIEHEN HOT SAUCE TASTING 21.11.20 klo 14

Tervetuloa Poppamiehen Hot Sauce Tasting -etätapahtumaan 21.11. klo 14!

Poppamies Marko johdattaa teidät Ruokamessut netissä Facebook-livessä chilikastikkeiden maailmaan makuvivahde kerrallaan. Tarvitset osallistuaksesi mielellään kaikki neljä tastingissä käytössä olevaa kastiketta, mutta voit toki osallistua vaikka vain yhdelläkin kastikkeella, jopa eri tuotteilla, tai vain katsomalla, kuuntelemalla ja kommentoimalla. Tältä sivulta voit ladata itsellesi maistelulomakkeen, joko värillisenä, tai musteystävällisenä mulstavalkoisena versiona.

Tervetuloa maistelemaan ja nauttimaan!

LINKKI LIVETAPAHTUMAAN 21.11. klo 14

Ruokamessut Netissä Tapahtuman kotisivu, jossa koko ohjelma jne.

Ruokamessut netissä Live Tapahtuma Facebookissa. Tällä sivulla Live esitetään.

MAISTELUKASTIKKEET

Poppamies Marko on valinnut seuraavat chilikastikkeet maisteluun. Parhaan maistelukokemuksen saat jos sinulla on kaikki neljä kastiketta: Blackberry, Caribbean, Barbados ja Scotch Bonnet. Voit toki osallistua maistelemalla pienempääkin määrää, tai niitä tuotteita jotka sinulta jo kotoa löytyy, mutta tässä maistelussa keskitymme nimenomaan näihin neljään tuotteeseen. Samat maisteluperiaatteet toki pätevät muihinkin kastikkeisiin.

MAISTELULOMAKKEET

Voit ladata itsellesi maistelulomakkeen, joko värillisen tai printterin musteita säästävän version klikkaamalla alla olevia kuvia.

Värillinen maistelulomake

Värillinen maistelulomake

Mustavalkoinen maistelulomake

mustavalkoinen maistelulomake

JÄLLEENMYYJÄT

Katso tästä lähin Poppamies-kastikkeiden jälleenmyyjä:

JÄLLEENMYYJÄT