Meksikolainen papumuhennos

Meksikolainen papumuhennos (frijoles refritos) on yksinkertaisimmillaan murskattuja ja paistettuja kypsiä papuja. Alkuperältään nimellä tarkoitetaan papujen uudelleen paistamista, mutta tästäkin on tietenkin tehty erilaisia versioita eri ruokia varten. Esittelemme tässä omamme ja voimmekin iloksemme todeta, että rock’n roll asuu tässä reseptissä vahvasti 🙂

Hienonna sipulit pieneen kattilaan ja kuullota tilkassa öljyä pari minuuttia. Valuta ja huuhtele pavut, lisää kattilaan ja anna niiden lämmitä. Hienonna tällä aikaa jalapenoviipaleet ja lisää viipaleisiin Poppamies Habanero -chilikastiketta. Lisää ne kattilaan, lisää myös öljyä 1-2 rkl.

”Muussaa” pavut kattilassa käyttäen paistilastaa tai perunanuijaa. Lisää loput mausteet ja kääntele muhennosta hetki, minuutti riittää. Valmis!

Tarjoile sellaisenaan burriton tai tacojen täytteeksi. Voit myös sekoittaa vaikka pilaf-riisin  tai maustetun broilerin kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Kolmen kaalin grillisalaatti

Kolmen kaalin grillisalaatti KUUDELLE: 1 varhaiskaali 1 uuden sadon kukkakaali 1 parsakaali Ruokaöljyä Suolaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Parsakaalia Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle [...]

BBQ sienisalaatti

BBQ sienisalaatti KAHDELLE: 200 g pienehköjä herkkusieniä 3 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies SPG RUB-mausteseosta 2 rkl Poppamies Spicy BBQ-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Tulista Esilämmitä grilli 180 asteeseen suoralle [...]

Halloumi-rannarit

Halloumi-rannarit 4 hengellelle lisukkeeksi tai osaksi dippiplatteria Valmistusaika noin 20 minuuttia 2 pkt halloumijuustoa tilkka ruokaöljyä Poppamies Sriracha rubia Tarjoiluun Poppamies The Sauce Piri Piri Poppamies The Sauce White Barbeque Poppamies Sriracha [...]

Popparit päätyyn!

Popparit päätyyn! 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]