Kolmen kaalin grillisalaatti

  1. Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
  2. Leikkaa varhaiskaali kuuteen lohkoon. Öljyä pinnat ohuelti ja ripottele päälle suolaa.
  3. Aseta varhaiskaalin palat grilliin suoralle lämmölle ja grillaa molemmin puolin kolmisen minuuttia niin, että pinnat saavat väriä. Nosta vielä varhaiskaalit epäsuoralle lämmölle noin 10 minuutiksi hautumaan.
  4. Leikkaa kukkakaali ja parsakaali nupuiksi. Esikeitä niitä muutama minuutti suolatussa vedessä.
  5. Nosta esikeiteyt kaalit grilliin suoralle lämmölle ja grillaa käännellen kunnes kaalit ovat saaneet hyvän grillipinnan.
  6. Aseta varhaiskaalilohkot tarjoiluastiaan ja valele lohkot Poppamies Garlic Majosella.
  7. Ripottele lohkoille Silmusalaatti Rouskuvaa.
  8. Nostele kaalien nuput lohkojen päälle ja koristele Silmusalaatti Parsakaalilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ