Sriracha-halloumiranskalaiset

Halloumijuusto paistuu herkullisen rapeaksi vähemmällä sotkulla ja rasvalla kunvalmistat sen airfyerissa. Toki tämä herkku onnistuu myös perinteisempään tapaan pannulla paistaen tai sitten uunissa grillivastuksen alla. Olipa valintasi dipiksi näille Poppamies Sriracha rubin maustamille halloumiranuille dipiksi Sriracha hot sauce, Sriracha Majonen, joku The Sauce -sarjan uutuuskastikkeista tai oikeastaan mikä tahansa Poppamies -kastike, osut varmasti herkkusuun makuhermoon!

Leikkaa halloumijuustot ensin halki kahteen tai kolmeen osaan, ja sen jälkeen jommin kummin päin keskenään yhtä paksuiksi ranskalaisiksi. Pyörittele ne ensin öljyssä, ja sen jälkeen Poppamies Sriracha rubissa, niin, että pintaan jää mausteseosta mahdollisimman runsaasti.

Paista halloumiranut 180-asteisessa airfyerissa kymmenen minuuttia. Käännä ranut ympäri paiston puolivälissä, jotta saat mahdollisimman tasaisen rapeuden.

Jos käytät uunia, 225 astetta ja kiertolima sekä grillivastus on hyvä asetus.

Tarjoile halloumiranut heti paiston jälkeen kuumina, ja dippaile vaikka Poppamies The Sauce – kastikkeilla!

LISÄÄ RESEPTEJÄ