Poppamiehen mango-rapu-melonisalaatti

Tämän reseptin yksinkertaisuutta ja helppoutta ei voi liikaa korostaa, vaikein asia onkin sulattaa ravut oikein 🙂 Voit tehdä tämän pieneen tai isoon kulhoon / purkkiin alkuruoaksi, pääruoaksi tai jälkkäriksi. Resepti on sitenkin helppo, että ravunpyrstöjä voit laittaa niin paljon tai vähän kuin haluat, oman maun mukaan. Jos et ole rapujen ystävä, sama resepti toimii myös korvaten ravut fetajuustokuutioilla.

Kuutioi vesimeloni n. 2 sentin kuutioiksi, sulata ravut kylmässä vedessä ja sulamisen jälkeen valuta ylimääräinen neste ravuista pois.

Sekoita ravunpyrstöt ja Poppamiehen Mango-Habaneromajoneesi sekaisin sopivassa kulhossa (halutessasi voit latoa myös kerroksittain kulhoon kuten kuvassa).  Lado kulhoon / lautaselle / vuokaan / purkkiin pohjalle vesimelonit ja päälle ravunpyrstöt. Ripottele päälle vielä hieman provencen yrttisekoitusta tai tuoreita yrttejä.

Valmis!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Kolmen kaalin grillisalaatti

Kolmen kaalin grillisalaatti KUUDELLE: 1 varhaiskaali 1 uuden sadon kukkakaali 1 parsakaali Ruokaöljyä Suolaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Parsakaalia Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle [...]

BBQ sienisalaatti

BBQ sienisalaatti KAHDELLE: 200 g pienehköjä herkkusieniä 3 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies SPG RUB-mausteseosta 2 rkl Poppamies Spicy BBQ-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Tulista Esilämmitä grilli 180 asteeseen suoralle [...]

Halloumi-rannarit

Halloumi-rannarit 4 hengellelle lisukkeeksi tai osaksi dippiplatteria Valmistusaika noin 20 minuuttia 2 pkt halloumijuustoa tilkka ruokaöljyä Poppamies Sriracha rubia Tarjoiluun Poppamies The Sauce Piri Piri Poppamies The Sauce White Barbeque Poppamies Sriracha [...]

Popparit päätyyn!

Popparit päätyyn! 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]