Poppamiehen mango-rapu-melonisalaatti

Tämän reseptin yksinkertaisuutta ja helppoutta ei voi liikaa korostaa, vaikein asia onkin sulattaa ravut oikein 🙂 Voit tehdä tämän pieneen tai isoon kulhoon / purkkiin alkuruoaksi, pääruoaksi tai jälkkäriksi. Resepti on sitenkin helppo, että ravunpyrstöjä voit laittaa niin paljon tai vähän kuin haluat, oman maun mukaan. Jos et ole rapujen ystävä, sama resepti toimii myös korvaten ravut fetajuustokuutioilla.

Kuutioi vesimeloni n. 2 sentin kuutioiksi, sulata ravut kylmässä vedessä ja sulamisen jälkeen valuta ylimääräinen neste ravuista pois.

Sekoita ravunpyrstöt ja Poppamiehen Mango-Habaneromajoneesi sekaisin sopivassa kulhossa (halutessasi voit latoa myös kerroksittain kulhoon kuten kuvassa).  Lado kulhoon / lautaselle / vuokaan / purkkiin pohjalle vesimelonit ja päälle ravunpyrstöt. Ripottele päälle vielä hieman provencen yrttisekoitusta tai tuoreita yrttejä.

Valmis!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha -popparit

Sriracha -popparit 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]

Savuiset siika-alkupalat

Savuiset siika-alkupalat noin 25 min, noin 24 pientä annospalaa saaristolaisleipää 10 cm pätkä kurkkua 2-3 tl Poppamies Aged jalapeno Hot Saucea rouhaisu suolaa hyppysellinen sokeria 100 g graavisiikaa 150 g smetanaa 1/4 [...]

Piparit Poppamiehen Blue Cheese -vaahdolla

Piparit Poppamiehen Blue Cheese -vaahdolla 10 min Pipareita 1 dl kuohukermaa 2 tl Poppamies Blue Cheese dippijauhetta Joulu se tulee Poppamiehellekin. Ajatus tähän reseptiin lähti Poppamiehen Blue Cheese dippijauheesta. [...]