Joulu-reseptit

1 of 1

Kinkkutacot

Poppamiehen jouluruokien jääkaapintyhjennystalkoot jatkuvat kinkkutacoilla! Kun kinkkua on sellaisenaan jo vedelty ähkyyn asti, saa kinkunjämät mukavasti tuhottua esimerkiksi meksikolaisen keittiön keinoin. Tacokastike öljyä 2 dl kuutioitua kinkkua 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikeessa 2 rkl Poppamies Mexican RUB Kuutioi kinkut.…

27/12/2017 | Poppamies Viivi

Rosollipihvi-burger

Joulun jälkeen jääkaappi on usein pullollaan ruokaa, mutta jos joulusafkat alkaa jo tökkimään, niistä saa helposti sävellettyä vaikka minkälaisia annoksia. Tällä ohjeella väännetään rosollin jämistä lindströminpihvin tyyppistä meininkiä vaikka burgerin väliin! Käytetään hyväksi samalla sienisalaattia ja Poppamiehen…

26/12/2017 | Poppamies Marko
chilisinappi

Poppamiehen chilisinappi

Chilisinappi Tarvitset: 1rkl dijon sinappia 1rkl makeaa sinappia 1/2rkl Poppamies habanero murskaa 1rkl giniä 1rkl timjamihunajaa 3-4rkl oliivöljyä   Valmista näin: Yhdistä ensin kaikki muu paitsi öljy ja sekoita hyvin. Lisää sitten öljy jatkuvasti sekoittaen, jotta suurinosa rasvasta emulsoituu. Pakkaa kauniiseen purkkiin ja…

21/12/2017 | Poppamies Alexander

Tuliset Joulutortut

Tuliset joulutortut   Tarvitset: 200 g tähtitorttu- tai lehtitaikinaa 6  marmelaadimakeista* 2 rkl valkoviiniä 1/2 tl Poppamies Scorpion chilikastiketta* 1/2tl Poppamies Habaneromurskaa* Valmista näin: Laita pieneen kattilaan marmeladimakeiset, valkoviini, chilikastike ja habaneromurska ja keittele jatkuvasti sekoittaen muutama…

18/12/2017 | Poppamies Alexander

Poppamiehen savustettu joulukinkku

Perinteiseen joulukinkkuun voi hakea pientä vaihtelua savustamalla sen. Myös kinkunkuorrutusta voi tehdä monella tapaa ja tässä esitellään meidän raadin voittaja! Käytämme kahta Poppamiehen tuotetta, Smoky Apple BBQ sekä Slow Food RUB. Jälkimmäisen voi käyttää kahdella tapaa, joko osana kuorrutusta tai savustuksen ajaksi…

14/12/2017 | Poppamies Marko

Poppamiehen kylmäsavulohi

Voit tehdä helposti aivan aidon makuista kylmäsavulohta vain lisäämällä Poppamiehen Jalosavu -savuaromia suolattuun lohifileeseen. Jalosavu on myös aivan oikeaa savua, mutta nesteeseen uutettuna ja epäpuhtaudet pois filtteröitynä. Normaali lohifile on myös monasti monta kertaa halvempi kuin kylmäsavustettu. Ainekset ja valmistus…

12/12/2017 | Poppamies Marko

Joulukinkun marinointi Poppamiehen tapaan

Joulukinkku-reseptejä ja kuorrutuksia löytyy netistä niin paljon kuin jaksaa etsiä. Me keskitymme kinkun maustamiseen, voit valmistuksen tehdä samaan tapaan kuin normaalistikin. Tosin, on meillä valmistukseenkin oma tapa, savustamalla. Toki monilla ei ole savustinta kotosalla tai kaupungissa ei ole mahdollista joten siihenkin on oma…

21/12/2015 | Poppamies Marko

Poppamiehen Joulusinapit

Moni valmistaa joulupöytään myös oman sinapin ja onhan se hauskaa tekemistä mutta muutama sudenkuoppa siinäkin on. Tässä esittelemme 4 eri tapaa maustaa sinappi ja kuinka valmistaa sinappi paakkuuntumatta. Voit käytännössä maustaa sinappeja oikeastaan kaikilla Poppamiehen maustekastikkeilla. Tässä omasta mielestämme parhaat!…

11/12/2015 | Poppamies Marko