Hot Wings Style lihapiirakka!

Lihapiirakka, vieressä Poppamies Blue Cheese Style dipmix pussi, sekä Wing Sauce Medium pullo

Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, joka on täytetty lihapiirakoilla! Mitä tuo gastronomian villi lapsi saakaan aikaiseksi? Tällä kertaa näköjään hirviömäisen risteytyksen siipiravintola-annosta ja lihapiirakkaa! Miten tämä on mahdollista, lue äkkiä eteenpäin!

Aloitetaan tekemällä sinihomejuustodippi. Sekoita pussillinen (18g) Poppamies Blue Cheese Style dipmix -dippijauhetta purkilliseen kermaviiliä. Lisää hieman sinihomejuustomurua sekaan ja laita jääkaappiin maustumaan.

Upota kanan paistileike Poppamies Wing Sauce -siipikastikkeeseen ja painele se kauttaaltaan pankojauhoissa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Sitten kun on puolet ajasta kulunut, niin viskaa samalle uunipellille kourallinen ristikkoperunoita. Jos perunat on maustamattomia, voit ensin pyöritellä niitä vähän Poppamies Burgers & Ribs Rub -mausteseoksessa.

Lämmitä lihapiirakkaa 1,5 min mikrossa täydellä teholla. Voit toki lämpäyttää sen siinä samalla uunipellillä pottujen ja kanan kanssa, silloin siitä tulee vähän rapsakampi.

Revi lihis auki ja tujauta pohjalle reilusti Poppamies Wing Sauce siipikastiketta. Tunge päälle kana ja ristikkiperunat. Valele kanteen sillain reilusti sitä blue cheese dippikastiketta. Sitten vaan lihis kiinni ja puserra se suun kautta vatsaan!

LISÄÄ RESEPTEJÄ