Kaikkien aikojen grillikesä2023-06-27T13:30:54+03:00

Tervetuloa kaikkien aikojen grillikesään! Poppamies taikoo suomalaisen grillikulttuurin puolesta mahtavia kastikkeita ja mausteita, sekä jakaa monipuolisia reseptejä ja vinkkejä grillaukseen. Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen grillikesä!

Pidä huolta grillistä. Puhdas grilli on avain onnistuneeseen kokkailuun! Tsekkaa Poppamies Markon video grillin puhdistamisesta.

Valitse reseptisi huolella. Poppamiehellä on jumalaisen laaja valikoima erilaisia grillireseptejä.

Älä syö mautonta grilliruokaa. Poppamiehen mausteilla onnistut varmasti! Hiero ensin RUB-mausteella, sitten viimeistele grillikastikkeella.

Älä kiirehdi. Grillaus ei oo kiireisen ihmisen hommaa! Varaa grillaukselle tarpeeksi aikaa, mielellään hitaasti nauttien lempijuoman kanssa.

Älä unohda kasviksia. Poppamiehen Veggie Griller -reseptilehdestä löydät parhaat kasvisreseptit lihojen kylkeen!

Muista viimeistellä grilliruoat. Poppamiehellä on laaja valikoima majoneeseja, joilla viimeistellä grilliruoat. Löytyy myös ketsuppia, sinappia ja siipikastikkeita!

Tee ruoanlaittoruokaa. Grillauksessa menee aikaa, joten muista syödä ensin! Tsekkaa Poppamiehen alkupalareseptit.

Älä syö yksin. Grillaus on sosiaalista hommaa! Tarjoa grilliruokiasi myös puolisollesi, kavereillesi tai vaikka naapurille.

Anna grillipirulle pikkusormi. Välillä on kiva nauttia kunnon poltteesta! Poppamiehellä on laaja valikoima chilikastikkeita, joilla saa lisättyä pirullista makua grilliruokiin.

Pidä hauskaa. Grillauksen pitää olla onnellista aikaa, muista nauttia siitä!

POPPAMIEHEN GRILLIKESÄN RESEPTILEHDET

Poppamies on rakentanut kolme erilaista reseptikokonaisuutta grillikesään! Lehdistä löydät huikean määrän reseptejä ja vinkkejä savustamiseen ja grillaamiseen niin liha- kuin kasvisruoille ja mielettömän määrän herkullisia lisukkeita!

SMOKEHOUSE BBQ MENU

Löydät ohjeet autenttisten barbequelihojen ja -lisukkeiden valmistamiseen, sekä ravintolatasoisten annosten kokoamiseen street food -tyyliin.

VEGGIE GRILLER!

Resepteistä voi valmistaa mahtavia lisukkeita grillijuhliin liharuokien kylkeen, mutta myös helposti pelkästään kasviksista valmistettua grilliruokaa!

KOTIKATSOMON KISAEVÄÄT

Helppoja ja nopeita reseptejä, joilla jääkiekkofanit saavat pienelläkin varoitusajalla kotikatsomoidensa kisaeväät kuntoon!

POPPAMIEHEN KASTIKKEET JA MAUSTEET GRILLIHERKKUIHIN

Poppamieheltä löydät laajan valikoiman kastikkeita ja mausteita kaikkien aikojen grillikesään!

KATSO BBQ-KASTIKKEET
KATSO RUBIT
KATSO MAJONEESIT
KATSO CHILIKASTIKKEET
KATSO KETSUPIT

POPPAMIEHEN RESEPTIT KOVAAN KOKKAUKSEEN

– Poppamiehen reseptiwebistä löydät maittavat ohjeet ja vinkit niin grillaukseen kuin kotikeittiöön, liharuoista vegaanisiin herkkuihin! –

LUE KAIKKI RESEPTIT

YOUTUBEN PARHAAT

– Poppamiehen Youtube-kanavalta löydät herkulliset videoreseptit, grillikoulun ja paljon muuta! –

TILAA YOUTUBE-KANAVA
Go to Top