fbpx
Kaikkien aikojen grillikesä2022-06-06T13:59:44+03:00

Tervetuloa kaikkien aikojen grillikesään! Poppamies taikoo suomalaisen grillikulttuurin puolesta mahtavia kastikkeita ja mausteita, sekä jakaa monipuolisia reseptejä ja vinkkejä grillaukseen. Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen grillikesä!

POPPAMIEHEN GRILLIKESÄN RESEPTILEHDET

Poppamies on rakentanut kolme erilaista reseptikokonaisuutta grillikesään! Lehdistä löydät huikean määrän reseptejä ja vinkkejä savustamiseen ja grillaamiseen niin liha- kuin kasvisruoille ja mielettömän määrän herkullisia lisukkeita!

SMOKEHOUSE BBQ MENU

Löydät ohjeet autenttisten barbequelihojen ja -lisukkeiden valmistamiseen, sekä ravintolatasoisten annosten kokoamiseen street food -tyyliin.

VEGGIE GRILLER!

Resepteistä voi valmistaa mahtavia lisukkeita grillijuhliin liharuokien kylkeen, mutta myös helposti pelkästään kasviksista valmistettua grilliruokaa!

KOTIKATSOMON KISAEVÄÄT

Helppoja ja nopeita reseptejä, joilla jääkiekkofanit saavat pienelläkin varoitusajalla kotikatsomoidensa kisaeväät kuntoon!

POPPAMIEHEN KASTIKKEET JA MAUSTEET GRILLIHERKKUIHIN

Poppamieheltä löydät laajan valikoiman kastikkeita ja mausteita kaikkien aikojen grillikesään!

KATSO BBQ-KASTIKKEET
KATSO RUBIT
KATSO MAJONEESIT
KATSO CHILIKASTIKKEET
KATSO KETSUPIT

POPPAMIEHEN RESEPTIT KOVAAN KOKKAUKSEEN

– Poppamiehen reseptiwebistä löydät maittavat ohjeet ja vinkit niin grillaukseen kuin kotikeittiöön, liharuoista vegaanisiin herkkuihin! –

UUSIN KOTIKATSOMON KISAEVÄS

LUE KAIKKI RESEPTIT

YOUTUBEN PARHAAT

– Poppamiehen Youtube-kanavalta löydät herkulliset videoreseptit, grillikoulun ja paljon muuta! –

TILAA YOUTUBE-KANAVA
Go to Top