Kirsikka-kola kanapullat

Kanan jauhelihasta valmistetut kirsikka-kolapullat laitetaan esille linnunpesään. Eiköhän uppoa perheen pienimmillekin!

Sekoita korppujauhoihin mausteet, lisää kerma ja anna turvota hetkisen. Lisää sitten muna ja kanan jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja pyörittele pannulle kanapullat kostutetuin käsin. Paistele pullat kaikilta sivuiltaan kauniin ruskeaksi noin 5 minuutin ajan.

Lisää pannulle broccolinit, joiden varret on leikattu noin kolmeen osaan. Paistele hetki. Lisää nyt Poppamies Cherry & Cola BBQ Sauce-kastike ja paistele muutama minuutti kunnes kanapullat ovat kypsät. Lisää päälle seesaminsiemenet.

Keitä nuudelit ohjeen mukaan, lisää kypsiin nuudeleihin pieni loraus ruokaöljyä, suolaa ja maissit.

Kasaa lautaselle linnunpesäksi ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]