Ilmaveivattu rapea kana

Rapeaa kanaa, jonka vieressä pullollinen Poppamies Piri Piri kastiketta ja Poppamies Sweet Chili kastiketta. Taka-alalla pussillinen Poppamies Hot Habanero sipsejä

Kisakatsomoon Fried chicken -klassikko pimpataan tässä ohjeessa murskatuista sipseistä valmistuvalla herkullisella leivityksellä. Nopeiten ja helpoiten nämä onnistuvat airfryerissa, mutta syntyvät hyvin myös kotiuunissa.

Miedomman poltteen ja juustoisen maun ystävät valitsevat Poppamies Cheesy Jalapeno chipsit, paatuneemmat chilipäät käyttävät Hot Habanero Potato Chipsejä. Ja jos sekään ei riitä, leivitettävät kananpalat voi valella millä tahansa Poppamies Hot Saucella ennen sipsileivitystä. Jos et omista airfryeria, voit valmistaa kanat myös uunissa.

Murskaa sipsit yleiskoneessa tai käsin puristelemalla karkeaksi, tasaiseksi rouheeksi. Jos teet käsin, muista pestä sen jälkeen kädet! Poppamiehen sipseissä on mukavat määrät chiliä, joten murskaamisen jälkeen on ikävä hieraista silmiä mausteisilla käsillä =).

Mausta broilerit kauttaaltaan kevyesti suolalla. Pyörittele ne sitten sipsimurskassa. Painele voimakkaasti niin, että mahdollisimman paljon sipsileivitystä jää kauttaaltaan niiden pintaan. Loput sipsit voit käyttää vaikka Poppamiehen Piri piri mac & cheeseen.

Paista kanoja 180-asteisessa airfryerissa niiden koosta riippuen 8–10 minuuttia. Voit leikata yhden niistä paksuimmasta kohdasta kahtia tarkistaaksesi kypsyyden, ja kypsentää tarvittaessa lisää. Tärkeää on kuitenkin, että et paista kanaa liian kuivaksi.

Jos paistat nämä uunissa, kiertoilma ja grillivastus sekä 220 astetta on sopiva asetus. Paistoaika on kymmenisen minuuttia, riippuen kananpalojen paksuudesta.

Leikkaa kypsät kanat paksuiksi siivuiksi ja tarjoile herkullisten lisukkeiden kera: Poppamiehen uudet The Saucet ovat juuri sopivia kastikkeita fried chickenille. Myös Poppamies majoneesit ja hot saucet sopivat kastikkeiksi. Piri piri mac & cheese, coleslaw ja pikkelöidyt kasvikset ovat hyviä lisukkeita tälle kanaherkulle!

LISÄÄ RESEPTEJÄ