Buffalo Chicken Pannupizza!

Mehevän herkullinen pannupizza on täydellinen tarjottava leffailtoihin! Poppamiehen Buffalo Chicken pannupizzassa pohjan tomaattikastike korvataan siipikastikkeilla ja täytteiksi tehdään popkornikanaa!

Sekoita taikinan kuivat aineet sekaisin kulhossa. Lisää oliiviöjly ja sen jälkeen vesi samalla vaivaten taikinaa. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia joko käsin tai monitoimikoneella. Pyörittele taikina palloksi ja sivele se voisulalla tai leivontamargariinilla. Anna kohota märän liinan alla noin kaksi tuntia. Tämä taikinamäärä riittää yhteen noin 30 cm halkaisijaltaan olevaan pannupizzaan.

Paloittele broilerit pieniksi noin kahden sentin kokoisiksi palasiksi. Sekoita astiassa vehnäjauhot ja Poppamies Garlic Rub. Pyörittele broilerinpalat jauhoissa ja siirrä ne toiseen astiaan. Kaada broilerien päälle Poppamies Wing Saucea, ja pyörittele ne siinä kauttaaltaan. Pyörittele palat uudelleen vielä vehnäjauhomausteseoksessa.

Lämmitä pannulla reilusti rypsiöljyä, niin että se ulottuu broilerinpaloja puoleen väliin. Paista kananpalat öljyssä noin pari minuuttia per puoli.

Viipaloi punasipuli ja kevätsipuli. Viipaloi kevätsipulista valkeat päät, sekä vihreät varret.

Painele taikinasta tasaisen paksu ja pyöreä pizzapohja. Voit käyttää myös kaulinta apuna. Voitele pannu, esimerkiksi iso valurautapannu on hyvä. Asettele pizzapohja pannulle ja esikypsennä sitä noin viisi minuuttia 225 asteisessa uunissa.

Ota pannu uunista ja täytä pizza. Sivele ensin voisulaa tai leivontamargariinia pohjalle tasaisesti noin kaksi ruokalusikallista. Sivele sitten Poppamies Wing Sauce tasaisesti pohjalle. Ripottele päälle reilusti mozzarellaraastetta. Lisää sitten punasipulit ja kevätsipulin pilkotut valkeat päät, säästä vihreät lehdet myöhemmäksi. Lisää seuraavaksi popkornikanat. Paista pizzaa 225 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Pizza on valmis kun se alkaa pinnasta hyvin ruskistumaan. Ota pizza uunista ja ripottele päälle vielä keväsipulin silputtua lehtiosaa, sekä lisää raidat Poppamies Wing Saucea. Pizza on valmis leffailtaa varten!

LISÄÄ RESEPTEJÄ