Poppamies Medium wing sauce
Tulisuusaste hot

POPPAMIES WING SAUCE – MEDIUM

Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa, kastike levitetään kypsille kanansiiville ja herkutellaan!

Poppamiehen Medium wing sauce on maukkaan täyteläinen ja pehmeä, tulisuudeltaan mukavan mieto siipikastike! Medium -kastike sopii kaikille siipien ystäville. Kastike tarttuu siipiin ja pysyy pinnassa pitkään!

  • LAKTOOSITON
  • GLUTEENITON
  • VEGAANINEN

FI – KESKITULINEN SIIPIKASTIKE. Ainesosat: Paprika, rapsiöljy, chili (mm. habanero), ruokosokeri, väkiviinaetikka, vesi, suola, valkosipuli, muunnettu tärkkelys, tärkkelys, etikka, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), sokeriruokoetikka, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), perunaproteiini.

Ravintosisältö per 100g
Energiaa 1064 kJ/257 kcal
Rasvaa 22 g
(Joista tyydyttyneitä) 1,5 g
Hiilihydraatteja 14 g
-josta sokeria 9 g
Proteiinia 0,7 g
Suolaa 3,1 g
Laktoosia 0 g

Koko: 340 g
Tulisuus: Medium
EAN: 6430034018179

Poppamiehen siipikastikkeet

Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa – kastike levitetään kypsille kanansiiville ja herkutellaan! Kastike tarttuu todella hyvin siipiin, ja pysyy kiinni pinnassa pitkään. Poppamiehen siipikastikkeet soveltuvat myös erittäin hyvin valmiiden siipien dippailuun – voit testailla monia makuja, jos et halua sekoittaa kastiketta etukäteen siipiin. Kastikkeet kestävät myös kuumennuksen, joten voit esimerkiksi valella niitä grillattaviin siipiin!

RESEPTIT