Habanerolla maustettu rapu-chowder ja valkosipulileipäset

Ihanan kermainen rapukeitto eli chowder maustetaan tässä Poppamiehen Louisiana Cajun rubilla ja klassisella Habanero hot saucella. Kyytipojaksi valmistuvat käden käänteessä herkulliset valkosipulileipäset, joiden salaisuus on Poppamies Smoky aioli -gratinointi. Helppoa ja ah, niin herkullista!

Kuumenna kattilan pohjalla tilkka öljyä ja kuullota sipulia, selleriä ja paprikaa muutama minuutti koko ajan puulastalla käännellen. Älä ruskista. Lisää sitten viini, kalaliemi, sekä Poppamies Louisiana Cajun rub-mauste, ja kiehauta liemi.

Lisää seuraavaksi maissi ja kerma sekä ripaus merisuolaa. Keittele hiljalleen muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon ranskankerma, ravut sekä Poppamies Habanero hot sauce. Tarkista liemen maku, ja lisää tarvittaessa suolaa.

Valmista keiton kaveriksi valkosipulileipäsiä: Voitele patongin tai paahtoleivän siivut reilulla kerroksella Poppamies Smoky aioli -majoneesia, ja paahda leivät uunissa grillivastuksen alla kauniin ruskeiksi.

Tarjoile höyryävän kuuma keitto runsaalla hienonnetulla ruohosipulilla viimeisteltynä valkosipulileipästen kera.

LISÄÄ RESEPTEJÄ