Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka on helppo ja nopea tapa saada pirullisen hyviä hodareita isolle jengille kerralla! Tässä reseptissä tehdään perinteiset hot dogit nakeilla, sekä mielettömän makuinen cajun-maustettu hodari jättikatkaravunpyrstöillä! Voit tehdä vuoan myös pelkästään nakkiversiona, tai pelkästään jättikatkaravuilla jos haluat.

Silppua punasipuli, suippopaprika ja ruohosipuli, sekä siivuta valkosipulinkynnet.

Mittaa pannulle rypsiöljyä silmämääräisesti niin paljon, että jättikatkaravut peittyvät siihen. Kuumenna öljy ja lisää siihen 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mauisteseosta ja valkosipulinsiivut. Lisää sulat ja kypsät jättikatkaravunpyrstöt ja paista niitä öljyssä noin minuutin verran. Jos käytät raakoja pyrstöjä, kypsennä niitä 1-2 minuuttia per puoli.

Avaa hodarisämpylöitä hieman ja lado ne vuokaan. Lisää nakit niihin hodareihin joista et halua jättikatkaravunpyrstöillä täytettyjä. Paitsi jos haluat täytteeksi kumpiakin! Lisää kaikkiin sämpylöihin mozzarellaraastetta, punasipulisilppua ja paprikasilppua. Paista 175 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Täytä nakittomat hodarisämpylät rucolalla ja cajun-jättikatkaravunpyrstöillä. Ripottele päälle ruohosipulia. Lisää vielä Poppamies Smoky Aioli -majoneesia ja halutessasi Poppamies Habanero -chilikastiketta.

Lisää nakillisiin hodareihin korianteria ja ruohosipulia. Mausta Poppamies American Classic Yellow sinapilla, Poppamies Habaneroketsupilla, sekä Poppamies Smoky Aioli -majoneesilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ