Kolumbialainen arroz con pollo

Eli kolumbialainen kanarisotto, joka on täynnä herkullisia makuja!

Laita ison paistinpannun tai kasarin pohjalle ruokaöljyä ja lisää öljyyn sipuli. Pilko broilerin paistileike kuutioiksi ja lisää pannulle. Paistele hetki ja lisää pannulle riisi. Paista käännellen, kunnes broileri on saanut väriä hieman pintaan. Lisää Poppamiehen Garlic Rub-mausteseos, suola ja vesi. Hauduta noin 20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää pilkottu tomaatti, oliivit ja maissi, ja lämmitä ne risotossa muutaman minuutin ajan.

Lisää lopuksi limen mehu ja Poppamiehen Mango-Habanero-majoneesi ja sekoita hyvin. Koristele korianterilla ja tarjoa raikkaan guacamolen kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot

Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot 2:lle, 30 minuuttia 8 pehmeää tacokuorta 300 g raakaa jättiravunpyrstöä 2 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies Hot Sauce Rocotoa suolaa Poppamies The Sauce White Barbeque-maustekastiketta Inkivääricoleslaw: 2 dl raastettua valkokaalia [...]

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]