Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Tässä rapuherkussa maistuu syvä etelä! Poppamies Louisiana Cajun Rub maustaa ravunpyrstöt sekä niiden kera tarjoiltavan, chorizolla aateloidun paistetun riisin. Herkullisen maustevoin voit valmistaa mainiosti jo etukäteen, vaikka pari päivää aikaisemmin, ja jättää jääkaappiin odottamaan käyttöä. Poppamies Roasted garlic -majoneesi on mitä sopivin kaveri tälle ruoalle!

Sulata ravut (mieluiten jääkaapissa yön yli tai siivilässä juoksevan kylmän veden alla) ja valuta ne siivilässä aivan kuiviksi.

Sulata voi pienessä kattilassa. Ota pois levyltä ja sekoita joukkoon Poppamies Louisiana Cajun rub. Jätä maustumaan.

Hienonna paistettua riisiä varten chorizo, sipuli, paprika, selleri, valkosipuli sekä chili. Paista niitä hetki pannulla. Lisää sitten riisi sekä rub-mauste, ja jatka paistamista koko ajan rauhallisesti käännellen, kunnes riisi on saanut hieman paistopintaa. Maista, ja lisää tarvittaessa suolaa.

Lämmitä valmistamasi maustevoi. Ota kattila pois pannulta, ja sekoita joukkon ravut.

Tarjoile ravut paistetun riisin kera. Viimeistele herkku Poppamies Roasted garlic -majoneesilla tai muulla haluamallasi Poppamiehen majoneesilla.