Mausteinen myskikurpitsakeitto

Cajun-maustein hunnutettu myskikurpitsakeitto on mahtavaa syysruokaa ja sopii vaikka Halloween-pöytään!

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Puolita myskikurpitsa ja poista siemenet. Ota siemenet talteen. Puolita punainen paprika. Aseta kurpitsa ja paprika uunivuokaan ja paahda 40 minuuttia, kunnes ne ovat kokonaan kypsyneet.

Sillä välin kun kurpitsa ja paprika kypsyy uunissa, pilko sipuli ja freesaa sitä pienessä oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa. Varo polttamasta sipulia. Lisää valkosipuli, kuullota kevyesti. Lisää nyt tomaattimurska ja Poppamies Garlic Rub. Anna tämän pohjan hautua aivan pienellä lämmöllä kunnes kurpitsa on kypsä.

Kun kurpitsa on kypsä, rapsuttele kevyesti lusikalla kypsä kurpitsan liha irti. Poista kypsästä paprikasta kuori. Lisää nyt nämä vihannekset tomaattipohjaa. Lisää myös kerma ja aja soseeksi sauvasekoittimella.

Koristele keitto paahdetuilla kurpitsansiemenillä

Paahdetut kurpitsansiemenet

Huuhtaise ja kuivaa talteen otetut siemenet. Sekoita runsas 1 tl Poppamies Lousiana Cajun Rub-mausteseosta siemeniin. Lisää vielä siemeniin noin 1 tl oliivilöjyä tasaisesti. Levitä leivinpaperille uunipellille ja paista 150 asteisessa uunissa 50 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]