Nachos Grandes lihapiirakka!

Lihapiirakka nachoilla, taustalla Poppamies Aged Jalapeno chilikastike pullo, sekä Mango & Habanero majoneesi

Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, joka on täytetty lihapiirakoilla! Mitä tuo gastronomian villi lapsi saakaan aikaiseksi? Tällä kertaa Marko tunkee texmexsuosikkinsa nachos grandesin lihapiirakan sisään. Hulluutta vai nerokkuutta, otetaan selville!

Tehdään alkuun Pico de Gallo, eli tomaatti-sipulisalsa. Kuutioidaan pari tomaattia ja yksi sipuli kulhoon. Puristetaan mukaan parin limen mehut ja maustetaan kourallisella tuoretta korianteria ja ruokalusikallisella Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta. Hujautetaan sekaan vielä teelusikallinen sokeria tasapainottamaan makuja. Sekoiteta salsa hyvin ja siirrä jääkaappiin maustumaan.

Paista 400 g naudan jauhelihaa pannulla ja mausta se 1.5 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta. Siivuta vielä yksi avocado täytteeksi.

Lämmitä lihistä puolitoista minuuttia täydellä teholla ja revi se raivolla auki.

Ladotaan lihiksen pohjalle jauhelihaa ja sirotellaan päälle vähän cheddarjuustoraastetta. Ladotaan siihen päälle nacholastuja ja pari lusikallista Pico de Galloa. Tujautetaan lihiksen kanteen Poppamies Mango-Habaneromajoneesia ja lykätään ne avocadoviipaleet vielä päälle.

Taita lihikseen kansi päälle ja survo kitusiin!

LISÄÄ RESEPTEJÄ