Paahdettu Valkosipulipatonki

Tästä ei resepti paljon helpotu. Tarvitset vain voita, Poppamiehen Garlic RUB -maustetta ja esipaistettua patonkia. Esipaistettu patonki sopii tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän.

  1. Sekoita keskenään huoneenlämmössä pehmennyt 50 grammaa voita ja 1,5 rkl Poppamies Garlic RUB -maustetta. Jos haluat voimakkaamman valkosipulin niin lisää maustesekoituksen määrää.
  2. Leikkaa esipaistettu patonki n. 2 cm paksuiksi paloiksi ja kuumenna pannu keskilämpöiseksi (liian kuumalla valkosipuli palaa). Lisää pannulle valkosipulivoita ja kun voi on sulanut ja vähän tirisee, lisää patonkipaloja pannulle. Kääntele pannua tai liikuta paloja niin, että kaikkiin tarttuu valkosipulivoita ja paista molemmin puolin ruskeaksi, tämä vie keskilämmöllä n. 1-2 minuuttia per puoli. Lisää valkosipulivoita pannulle aina kun se alkaa loppumaan ja laitat uusia paloja paistettavaksi.
  3. Tarjoile juustojen tai ruoan lisäkkeenä. Samaa valkosipulivoita voit käyttää myös lämpimiin leipiin uunissa.