Paholaisen Pullat
Laita kulhoon jauheliha ja revi päälle limppuviipaleet. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja suola ja sekoita hyvin massaksi.
Laita kuumaan pataan oliiviöljyä. Muotoile käsin lihapullamassasta palloja ja laita paistumaan pataan. Ripottele vielä päälle Poppamiehen Sriracha Rub -mausteseosta. Paista, kunnes lihapullissa on selkeä väri toisella puolella ja käännä. Laske lämpöä ja laita kansi päälle. Lihapullat valmistuvat padassa noin 10-15 minuutissa ja niistä tulee äärimmäisen pehmeitä – ja lempeän tulisia.
Nämä lihapullat sopivat loistavasti savuaromilla maustetun perunalaatikon seuraksi, eikä rosollikaan ole pahasta ;).
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Rapeat Piri Piri -kanatacot
Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]
Brisket Burger
Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]
Smokehouse Turkey Sandwich
Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]
Siivet ihan liekeissä!
Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]