Paholaisen Pullat

Laita kulhoon jauheliha ja revi päälle limppuviipaleet. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja suola ja sekoita hyvin massaksi.

Laita kuumaan pataan oliiviöljyä. Muotoile käsin lihapullamassasta palloja ja laita paistumaan pataan. Ripottele vielä päälle Poppamiehen Sriracha Rub -mausteseosta. Paista, kunnes lihapullissa on selkeä väri toisella puolella ja käännä. Laske lämpöä ja laita kansi päälle. Lihapullat valmistuvat padassa noin 10-15 minuutissa  ja niistä tulee äärimmäisen pehmeitä – ja lempeän tulisia.

Nämä lihapullat sopivat loistavasti savuaromilla maustetun perunalaatikon seuraksi, eikä rosollikaan ole pahasta ;).

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]