Paholaisen Pullat

Laita kulhoon jauheliha ja revi päälle limppuviipaleet. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja suola ja sekoita hyvin massaksi.

Laita kuumaan pataan oliiviöljyä. Muotoile käsin lihapullamassasta palloja ja laita paistumaan pataan. Ripottele vielä päälle Poppamiehen Sriracha Rub -mausteseosta. Paista, kunnes lihapullissa on selkeä väri toisella puolella ja käännä. Laske lämpöä ja laita kansi päälle. Lihapullat valmistuvat padassa noin 10-15 minuutissa  ja niistä tulee äärimmäisen pehmeitä – ja lempeän tulisia.

Nämä lihapullat sopivat loistavasti savuaromilla maustetun perunalaatikon seuraksi, eikä rosollikaan ole pahasta ;).

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]