Piparit Poppamiehen Blue Cheese -vaahdolla

Joulu se tulee Poppamiehellekin. Ajatus tähän reseptiin lähti Poppamiehen Blue Cheese dippijauheesta. Blue Cheese dippijauhe kun on niin törkeän hyvä tuote, niin ajatus lähti laukalle, että mihin kaikkialle sitä voisikaan oikein käyttää. Koska tämä on nimittäin se pussi, jota tulee kaapissa aina pidettyä – kuuluu ns. varmuusvarastoon. Sinihomejuusto ja piparit ovat kaikkien tuntema makupari ja nyt tämäkin maku nostetaan vähän paremmalle tasolle. Poppamiehen Blue Cheese dippijauheella nimittäin maustat kermavaahdon ja piparin päällä tämä ihana vaahto on kuin tehty suupalaksi joulupöytään ja pikkujouluihin joulukuussa. Helppo ja maukas resepti ja vähän erityisempii tapa yllättää vieraat.

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää sekaan 2 tl Poppamiehen Blue Cheese dippijauhetta. Anna maustua hetki. Pursota piparin päälle Blue Cheese-kermavaahtoa ja nauti.

LISÄÄ RESEPTEJÄ