Pollopastasalaatti

kanapastasalaatti Poppamiehen reseptillä
Vispaa kaikki ainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Lisää kuuma pasta vinaigretteen, Kuutioi punasipuli pieneksi sipulisilpuksi, lisää pastaan. Jäähdytä pasta.
Leikkaa chorizo pieniksi kuutioksi, lisää kuumalle, kuivalle paistinpannulle. Paistele chorizo rapeaksi, poista pannulta jäähtymään, mutta jätä chorizosta jäänyt öljy ja lisää broileripalat pannulle paistumaan. Paistele kuutiot kypsäksi, noin viisi minuuttia, riippuen palojen koosta. Jäähdytä palat.
Leikkaa kirsikkatomaatit lohkoiksi ja renkaiksi. Ne näyttävät hauskemmilta, kun ovat erimuotoisia! Hakkaa korianteri silpuksi. Yhdistä kaikki aineet ja laita jääkaappiin tekeytymään puoleksi tunniksi ennen tarjoilua. Nauti!