Popcornkanatacot

Lukittiin Poppamies Marko taas keittiöön, eikä päästetty ulos ennen kuin videolla on pirun hyviä texmex-reseptejä! Vilautetaan niistä ensimmäisenä popcornkanatacot! Marko leivittelee kanaa, duunaa mahtavan raikkaan salsan ja näyttää kuinka Poppamiehen tuotteet tätä hommaa helpottavat.

Tehdään alkuun raikas ananassalsa. Sekoita 2 dl ananaspaloja, 1 dl sipulia ja 1 dl paprikaa kulhossa. Purista sekaan yhden limen mehu ja lisää kourallinen tuoretta korianteria. Mausta vielä 3 rkl Poppamies Caribbean Hot Sauce -chilikastikkeella. Sekoita salsa kunnolla ja laita jääkaappiin maustumaan.

Siivuta kolme kanan paistileikettä pieniksi kuutioiksi. Voit käyttää myös kanafileitä tai muita kyseisen kotkottajan osia. Sekoita lautasella 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta. Tujauta toiselle lautaselle desin verran Poppamies Wing Sauce -siipikastiketta. Hiero kananpalaset ensin jauhoseoksessa, sitten siipikastikkeessa ja lopuksi vielä uudelleen jauhoseoksessa. Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja paistele kananpalat välillä käännellen kypsäksi.

Lämmitä pieniä tortilloja pannulla hetki ja kasaa tacot. Lado hieman salsaa tortillan päälle, lisää popcornkanaa ja viimeistele ricottajuustolla. Yksinkertaista, helppoa ja niin pirun hyvää! =)

LISÄÄ RESEPTEJÄ