Poppamiehen kanapizzaa

Itsetehty pizza grillissä on varmaan jokaisen grillaajan lemppariruokia! Hyvä pohja ja soossi, siitä se lähtee. Tässä pizzassa mennään Poppamiehen TexMex -mauilla, ja hyvin mennäänkin! Ihan kesto- suosikkiainesta!

Pohja

Liuota hiiva veteen, lisää muut aineet ja sekoita. Vaivaa taikinaa kunnolla 3-5 minuuttia. Nostata tunti. Taikina saa jäädä hieman löysäksi. Kumoa taikina hyvin jauhotetulle alustalle ja taittele se jauhojen kanssa kasaan, nostellen jokaisen sivun taikinasta keskelle, kuin taittelisit pyyhkeen. Nostata vielä puolisen tuntia.

Tomaattikastike

Laita kaikki ainekset kattilaan ja nostata lämpöä pikkuhiljaa niin, että kirsikkatomaateista irtoaa nestettä ja seos alkaa keittymään tässä nesteessä. Keitä kunnes saat sopivan paksuuden seokseen. Seoksen ei tarvitse olla kokonaan soseena.

Täytteet

Mausta broilerisuikaleet Poppamies Mexican Rubilla ja paista öljyssä paistinpannulla kypsäksi.

Leivo pizzapohjat taputellen vajaan sentin ohuiksi levyiksi. Pidä pohjan alla runsasta jauhoa, jotta saat pohjan liikkumaan. Nosta pohja esimerkiksi pizzalapion päälle, ja levitä pohjan päälle kastike. Ripottele päälle tasaisesti kanat, tomaattia, punasipulia ja juustoraastetta.

Paista 300 asteisessa grillissä pizzakiven päällä noin 5 minuuttia, kunnes pohjan reunat ovat saaneet nätisti väriä.

Levitä kypsän pizzan päälle

Tee raidat Poppamies Mango-Habanero-majoneesista ja levitä Poppamies Aged Jalapeno-chilikastiketta pizzalle, ja ripottele päälle tuoretta korianteria.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]