Poppamiehen pinaatti-pekonipiiras
Reseptin otsikko sanoo kaiken joten totean vaan ”nuff said” ja mennään suoraan asiaan. En myöskään lähde tekemään piirakkapohjaa koska kaikilla on oma resepti tai itsekin käytän valmispohjia, mies kun olen :)
Sulata jäinen pinaatti mikrossa ja valuta ylimääräinen neste pois. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja aseta talouspyyhkeen päälle jäähtymään. Leikkaa hetken kuluttua pekoni silpuksi.
Muovaa piirakkapohja vuokaan ja levitä sulatettu ja valutettu pinaatti tasaisesti. Lisää pekonisilppu ja fetakuutiot tasaisesti vuokaan. Sekoita kananmunat, kerma ja Garlic RUB sekaisin ja kaada vuokaan.
Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Käytä alavastuksia tai kiertoilmaa
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Kolmen kaalin grillisalaatti
Kolmen kaalin grillisalaatti KUUDELLE: 1 varhaiskaali 1 uuden sadon kukkakaali 1 parsakaali Ruokaöljyä Suolaa Poppamies Garlic Majosta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Parsakaalia Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle. Leikkaa varhaiskaali [...]
BBQ sienisalaatti
BBQ sienisalaatti KAHDELLE: 200 g pienehköjä herkkusieniä 3 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies SPG RUB-mausteseosta 2 rkl Poppamies Spicy BBQ-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Tulista Esilämmitä grilli 180 asteeseen suoralle [...]
Halloumi-rannarit
Halloumi-rannarit 4 hengellelle lisukkeeksi tai osaksi dippiplatteria Valmistusaika noin 20 minuuttia 2 pkt halloumijuustoa tilkka ruokaöljyä Poppamies Sriracha rubia Tarjoiluun Poppamies The Sauce Piri Piri Poppamies Sriracha Hot Sauce Poppamies Smoky Aioli [...]
Popparit päätyyn!
Popparit päätyyn! 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]