Poppamiehen pinaatti-pekonipiiras

Reseptin otsikko sanoo kaiken joten totean vaan ”nuff said” ja mennään suoraan asiaan. En myöskään lähde tekemään piirakkapohjaa koska kaikilla on oma resepti tai itsekin käytän valmispohjia, mies kun olen 🙂

Sulata jäinen pinaatti mikrossa ja valuta ylimääräinen neste pois. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja aseta talouspyyhkeen päälle jäähtymään. Leikkaa hetken kuluttua pekoni silpuksi.

Muovaa piirakkapohja vuokaan ja levitä sulatettu ja valutettu pinaatti tasaisesti. Lisää pekonisilppu ja fetakuutiot tasaisesti vuokaan. Sekoita kananmunat, kerma ja Garlic RUB  sekaisin ja kaada vuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Käytä alavastuksia tai kiertoilmaa

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Grillattu sinihomejuustosalaatti

Grillattu sinihomejuustosalaatti 2 sydänsalaattia 2 rkl ruokaöljyä 100 g sinihomejuustoa 1 dl saksanpähkinää Poppamies Smoky Aioli Majoneesia Alfalfa Silmusalaattia Lämmitä grilli 220-250 asteeseen suoralle lämmölle. Laita pähkinät grillinkestävälle pannulle [...]

Smoky Aioli -silakat

Smoky Aioli -silakat 600 g silakkafilettä Marinointiliemi: 5 dl vettä 1,5 dl väkiviinaetikkaa 1 rkl suolaa Smoky Aioli -majoneesikastike: 1 dl Poppamies Smoky Aioli Majoneesia 0,5 dl Creme Fraichea Muutama rouhaisu mustapippuria [...]

Pähkinäinen pataleipä

Pähkinäinen pataleipä 2,5 dl kädenlämpöistä vettä 1 pss kuivahiivaa 1 dl Poppamies Blackberry-chilikastiketta 1 tl suolaa 2 dl saksanpähkinää karkeasti murskattuna 2 dl ruisjauhoja 5 dl vehnäjauhoja 50 g voita sulatettuna ja [...]

Chili-saaristolaisleipä

Chili-saaristolaisleipä 5 dl piimää 1,5 pss kuivahiivaa 1 dl Poppamies Blackberry-chilikastiketta 1/2 dl fariinisokeria 2,5 dl kaljamallasta 2,5 dl ruisjauhoja 5 dl vehnäjauhoja 1 rkl aniksen siemeniä 1 tl suolaa Vuoan voiteluun [...]