Poppamiehen pinaatti-pekonipiiras

Reseptin otsikko sanoo kaiken joten totean vaan ”nuff said” ja mennään suoraan asiaan. En myöskään lähde tekemään piirakkapohjaa koska kaikilla on oma resepti tai itsekin käytän valmispohjia, mies kun olen 🙂

Sulata jäinen pinaatti mikrossa ja valuta ylimääräinen neste pois. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja aseta talouspyyhkeen päälle jäähtymään. Leikkaa hetken kuluttua pekoni silpuksi.

Muovaa piirakkapohja vuokaan ja levitä sulatettu ja valutettu pinaatti tasaisesti. Lisää pekonisilppu ja fetakuutiot tasaisesti vuokaan. Sekoita kananmunat, kerma ja Garlic RUB  sekaisin ja kaada vuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Käytä alavastuksia tai kiertoilmaa

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha -popparit

Sriracha -popparit 1 l popcorneja valmiina tai itse maissinjyvistä paahdettuina 50 g voita sulatettuna 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha hot saucea 2–3 rkl tai enemmän Poppamies Sriracha rubia [...]

Savuiset siika-alkupalat

Savuiset siika-alkupalat noin 25 min, noin 24 pientä annospalaa saaristolaisleipää 10 cm pätkä kurkkua 2-3 tl Poppamies Aged jalapeno Hot Saucea rouhaisu suolaa hyppysellinen sokeria 100 g graavisiikaa 150 g smetanaa 1/4 [...]

Piparit Poppamiehen Blue Cheese -vaahdolla

Piparit Poppamiehen Blue Cheese -vaahdolla 10 min Pipareita 1 dl kuohukermaa 2 tl Poppamies Blue Cheese dippijauhetta Joulu se tulee Poppamiehellekin. Ajatus tähän reseptiin lähti Poppamiehen Blue Cheese dippijauheesta. [...]