Poppamiehen porilainen

Kun pikkunälkä yllättää, esiin marssitetaan Poppamiehen porilainen!

Paahda leivät, sivele ne reilusti yhdeltä pinnaltaan Chipotle Dipillä. Pursota toiselle paahtoleivälle Chipotle Dipin päälle BBQ Majoneesia.

Paista makkarasiivu pannulla kuumaksi kumminkin puolin. Nosta makkarasiivu BBQ Majoneesin päälle, ripottele makkaralle runsaasti punasipulirenkaita. Pursota nyt vielä American Ranch Dippikastiketta sipulirenkaille ja sulje porilainen toisella paahtoleipäpalalla. Leikkaa kolmioiksi ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha-myskikurpitsakeitto

Sriracha-myskikurpitsakeitto 1 myskikurpitsa 50 g voita 1 rkl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 1 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea 1 rkl tummaa siirappia suolaa tarvittaessa Halkaise myskikurpitsa, kuori se [...]

Tonnikala-jalapenot

Tonnikala-jalapenot 12 kpl 12 tuoretta, kokonaista jalapenoa 1 prk (noin 100 g nettopaino) tonnikalaa vedessä 1 dl Poppamies BBQ Majoneesia 100 g maustamatonta tuorejuustoa Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita [...]

Kermaiset vasikkarullat

Kermaiset vasikkarullat 2:lle noin 500 g pala vasikanpaistia (tai possun ulkofilettä) 2 rkl voita paistamiseen 1/2 dl Poppamies Aged Jalapeno – chilikastiketta 1 dl Poppamies Blue Cheese Dippikastiketta 1 dl raastettua cheddaria [...]

Lammas-ciabatta

Lammas-ciabatta 2:lle 1 ciabatta-leipä 400 g lampaan ulkofilettä 2 rkl ruokaöljyä + 2 rkl ruokaöljyä paistamiseen 1 sitruunan mehu 2 rkl Poppamies Garlic Rub-maustesosta 2 dl Poppamies American Ranch Dippikastiketta 1 dl [...]