Poppamiehen Raparpekoni

Pekoni, tuo ruokamaailman yleistarvike! Tässä annetaan raparperille hieman uutta maustetta.
  1. Esilämmitä grilli 180 asteeseen epäsuoralle lämmölle.
  2. Kuori paksut raparperin varret ohuelti, uusia ohuita varsia ei tarvitse kuoria. Sivele varret reilusti Poppamies Bourbon Syrup Spice Saucella ja kääri ne sitten tasaisesti pekoniin. Sivele nyt paketoidut varret vielä ohuelti Poppamies Bourbon Syrup Spice Saucella ja aseta grilliin suoralle lämmölle noin 3 minuutiksi. Käännä raparpekonit ja paista toiseltakin puolelta muutama minuutti. Siirrä raparpekonit nyt epäsuoralle lämmölle vielä 5-10 minuutiksi, riippuen siitä, kuinka pehmeiksi raparperin haluat. Sivele vielä kertaalleen raparpekonit Poppamies Bourbon Syrup Spice Saucella.
Tarjoa lisukkeena esimerkiksi grillatun lihan tai kanan kanssa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ