Poppamiehen savujuusto

Tykkäätkö savujuustosta yhtä paljon kuin Poppamies? Olisko kiva, jos voisit tehdä sitä helposti omassa keittiössäsi? No mutta, sehän kävi hyvin, nääs Poppamiehen hickory-savuaromilla teet herkullisen savujuuston näppärästi kotikonstein!

Sivele sudilla tasainen kerros Poppamies Liquid Smoke savuaromia juuston pintaan. Sulje sivelty juusto ilmatiiviiseen rasiaan maustumaan vuorokaudeksi.

Kuivaa juuston pinta, leikkaa siivuiksi ja nauti!

Mitä isompi pala sinulla on juustoa, sitä miedompana savu maistuu lopputuloksessa, joten voit vaikka paloitella suuren juuston pienempiin paloihin, mikäli haluat siihen vahvemman savun maun.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]