Poppamiehen sinihomejuusto-kanapasta

Pastat ovat näppärän nopeaa arkiruokaa. Tämäkin kastike syntyy vain muutamasta raaka-aineesta pastan keittämisen aikana!

Laita runsas, suolalla maustettu pastavesi kiehumaan. Keitä spaghetti ohjeen mukaan. Leikkaa kana suupalan kokoisiksi kuutioiksi. Paistele kanan kaikki pinnat ruokaöljyssä paistinpannulla. Lisää One For All Rub & Seasoning-mausteseos kanalle. Paista vielä hetki. Lisää kerma ja Blue Cheese Dip-dippijauhe. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes pasta on kypsää. Lisää pasta pannulle kastikkeeseen. Mikäli kastike on ehtinyt keittyä kasaan, lisää myös hieman pastan keitinvettä. Sekoita hyvin ja jaa lautasille. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]