Pulled Chicken Tacot
Poppamiehen Hickory Liquid Smoke-aromi antaa hienoisen savun vivahteen tälle mehukkaalle nyhtöbroilerille, joka ladotaan pehmeille tacokuorille yhdessä raikkaan Pico de Gallon ja permeän kermaisen avokado-crémen kanssa. Ja tokihan voit halutessasi lisätä näihin aineisiin rapeaa jääsalaattia ja tehdä itsellesi herkullisia wrappeja tortillasta. Kokeile vaikka kumpaankin!
Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää broilerin reisipalat ja kääntele marinadissa niin, että se peittää broilerin kaikilta pinnoilta. Anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Esilämmitä uuni 150 asteeseen. Laita broilerit marinadin kanssa pataan ja kansi päälle. Mikäli sinulla ei ole pataa, laita uuninkestävään vuokaan ja peitä vuoka foliolla, kuitenkin niin, ettei folio kosketa broileria. Hauduta 2 tuntia. Nyhdä hautunut broileri kahden haarukan avulla padassa niin, että broileri ottaa kaiken nesteen itseensä ja pysyy herkullisen mehukkaana.
Pico de Gallo
- 2 isoa (pihvi)tomaattia kuutioituna
- 1 punasipuli pieneksi silputtuna
- 1/2-1 limen mehu
- 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno Hot Sauce-chilikastiketta
- 1 tl suolaa
- kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
Sekoita kaikki aineet keskenään
Avocado-créme
- 2 kypsää avocadoa
- 200 g Créme Fraicheä
- 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno Hot Sauce-chilikastiketta
- 2 rkl Poppamies Chipotle Hot Sauce-chilikastiketta
Kuori avokadot, poista siemen. Kaavi avokado lusikan avulla kulhoon, lisää muut aineet. Aja tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.
Paista tacokuoret pienessä öljyssä kuumalla pannulla yksitellen. Täytä tacot lämpimällä broilerilla, Pico de Gallolla ja avokado-crémellä.