Pulled pork tacot

Pulled pork sopii monenlaiseen ruokaan – myös texmexiin! Tässä simppeli ohje pulled pork tacojen valmistamiseen. Voit käyttää tacoissa myös valmista pulled porkia, jos sulla ei ole aikaa odotella sen valmistumista.

Sivele porsaan kassleria öljyllä ja hiero pintaan melkein pussillinen Poppamies Texmex Spice mix Tacosia – säästä teelusikallinen avocadotahnaa varten. Peitä kassler foliolla ja kypsennä 120 asteisessa uunissa noin 6-8 tuntia, kunnes liha on helposti revittävää. Revi liha kahdella haarukalla palasiksi. Sekoita pulled porkia Poppamies Texmex Taco Sauce Originalin, Lemon Jalapenon tai Habaneron kanssa kulhossa.

Murskaa haarukalla avocadot tahnaksi ja mausta teelusikallisella Poppamies Texmex Spice Mix Tacosia. Purista mukaan puolikkaan limen mehu ja sekoita.

Lämmitä tortillat tai kovat tacokuoret uunissa. Levitä pohjalle avocadotahnaa ja lado päälle pulled porkia. Lisää päälle Poppamies Texmex Salsa Chunky Dip Mediumia tai hottia. Koristele halutessasi jalapenoviipaloilla ja korianterisilpulla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ