Poppamies Spice Mix Tacos pussi

POPPAMIES SPICE MIX TACOS

Ihanan mausteinen ja sopivan tulinen taco mausteseos texmex-ruokien maustamiseen! Mausteseos on suunniteltu erityisesti jauhelihalle ja kasviksille.

Poppamies Spice Mix Tacos on erityisesti jauhelihalle kehitetty perinteinen suomalaiseen makuun tehty texmex-mausteseos, joka kuitenkin tuo mausteisempaa näkökulmaa tuttuihin makuihin. Mausteseos sopii erinomaisesti myös kasvisten maustamiseen!

Mausta 400 g jauhelihaa tai muuta proteiinia pussillisella maustetta, ja käytä tacoihin, burritoihin, nachopellille ja muihin texmex-ruokiin!

Poppamies Texmex

Poppamiehen oma TexMex-tuotesarja, jossa panostetaan makuun, helppouteen ja kuluttajan tarpeisiin. Sarja kattaa kaiken texmexin  maustamiseen liittyvän proteiinin maustamisesta annoksen viimeistelyyn saakka. Poppamiehen TexMex-tuotevalikoimasta löytyy helppokäyttöiset ja monipuoliset maustesekoitukset proteiinin maustamiseen, hedelmäiset ja raikkaat salsat nachojen dippailuun ja tacoannosten täyttämiseen, sekä monia erilaisia tacokastikkeita joilla viimeistellä texmex-annos.

Ainesosat: Mausteet (sipuli, paprika, valkosipuli, mustapippuri , chipotle, cayenne, ancho, basilika, korianterin siemen, habanero, juustokumina, oregano), suola, perunajauho.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g
Energiaa/Energi 1191kJ/285kcal
Rasvaa/Fett 4,7g
(Joista tyydyttyneitä/Varav mättat) 1g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 43,7g
-josta sokeria/varav socker 8,2g
Proteiinia/Protein 9,8g
Suola/Salt 16g

Koko: 23g
Tulisuus: MEDIUM
EAN: 6430034019237

RESEPTIT