Pumpkin Home Fries

Kotiranskalaiset peittoavat pakasteesta uunissa tehdyt mennen tullen. Tässä vivahteena puolet perunoista on Halloweenin hengessä korvattu myskikurpitsalla ja mausteena käytetään Poppamiehen RUB-mausteita.

Leikkaa perunat ja kurpitsa (ei kuorta) ranskalaisten muotoisiksi paloiksi, molempia saman verran. Kuumenna iso pannu keskilämmölle ja paista ”ranskalaisia” voissa kunnes ne hieman pehmiävät ja saavat väriä. Ripottele lusikalla RUB-maustetta ranskalaisten päälle kauttaaltaan ja jatka paistamista kypsäksi.

Tarjoile Sriracha-ketsupin ja tai BBQ-majoneesin kera. Voit myös tehdä valkosipulidipin kaveriksi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]