Poppamiehen pekoni-puttanesca

Resepti - Kotikeittiöstä

Poppamiehen pekoni-puttanesca on täydellisen mahtavaa arkiruokaa!

Poppamies ryydittää tämän italialaisen iloisen neidon pastan Poppamiehen Sriracha Dipillä ja pekonilla.

AINEET & VALMISTUS

2:lle

  • 200 g La Molisana Spaghettia
  • 140 g pekonikuutiota
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli pieneksi silputtuna
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1,5 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea
  • 1 tl suolaa
  • mustia oliiveja
  • Parmesaania päälle

Laita pekonikuutiot kuivalle, kuumalle pannulle. Paistele rapeiksi. Lisää öljy ja sipuli. Kuullota sipuleita keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, Poppamies Sriracha Dip ja suola. Keittele kastiketta kasaan matalalla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää oliivit.

Laita nyt pastan keitinvesi tulemaan. Jatka kastikkeen keittämistä pastan keiton ajan. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Kaada pastan keitinvesi pois, sekoita pasta pannulla kastikkeen kanssa. Annostele lautasille ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Nauti!