Poppamiehen pekoni-puttanesca

Poppamies ryydittää tämän italialaisen iloisen neidon pastan Poppamiehen Sriracha Dipillä ja pekonilla.

Laita pekonikuutiot kuivalle, kuumalle pannulle. Paistele rapeiksi. Lisää öljy ja sipuli. Kuullota sipuleita keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, Poppamies Sriracha Dip ja suola. Keittele kastiketta kasaan matalalla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää oliivit.

Laita nyt pastan keitinvesi tulemaan. Jatka kastikkeen keittämistä pastan keiton ajan. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Kaada pastan keitinvesi pois ja sekoita pasta pannulla kastikkeen kanssa. Annostele lautasille ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha-myskikurpitsakeitto

Sriracha-myskikurpitsakeitto 1 myskikurpitsa 50 g voita 1 rkl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 1 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea 1 rkl tummaa siirappia suolaa tarvittaessa Halkaise myskikurpitsa, kuori se [...]

Tonnikala-jalapenot

Tonnikala-jalapenot 12 kpl 12 tuoretta, kokonaista jalapenoa 1 prk (noin 100 g nettopaino) tonnikalaa vedessä 1 dl Poppamies BBQ Majoneesia 100 g maustamatonta tuorejuustoa Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita [...]

Kermaiset vasikkarullat

Kermaiset vasikkarullat 2:lle noin 500 g pala vasikanpaistia (tai possun ulkofilettä) 2 rkl voita paistamiseen 1/2 dl Poppamies Aged Jalapeno – chilikastiketta 1 dl Poppamies Blue Cheese Dippikastiketta 1 dl raastettua cheddaria [...]

Lammas-ciabatta

Lammas-ciabatta 2:lle 1 ciabatta-leipä 400 g lampaan ulkofilettä 2 rkl ruokaöljyä + 2 rkl ruokaöljyä paistamiseen 1 sitruunan mehu 2 rkl Poppamies Garlic Rub-maustesosta 2 dl Poppamies American Ranch Dippikastiketta 1 dl [...]