Rieska-quesadilla broilerista

Rieskatacoja broilerilla, voit käyttää mitä tahansa broileria tai kalkkunaa jota kaapista löytyy mutta oma suosikkini on paistileike koska se on maukas ja siinä on rasvaa niin, että se jää meheväksi ja antaa hieman anteeksi kypsennyksessäkin. Rieskana kytämme tuttuun tapaan Penttilän tilan pikkurieskoja.

Mausta ensin broilerin paistileike molemmin puolin Poppamiehen Louisiana Cajun RUB -mausteella, taputtele sen verran maustetta mitä helposti jää pintaan kiinni. Paahda air fyerilla 200 asteessa 12 minuuttia tai pannulla kypsäksi.

levitä pikkurieskan päälle reilu 1 rkl Poppamies Hiidenhilloa ja sopivasti viipaloitua punasipulia sekä tuoretta basilikaa. Viipaloi puolet kypsästä broilerin paistileikkeestä päälle ja asettele vielä kerros Herkkujuustolan Hilma -juustoa. aseta toinen rieska päälle ja paina kevyesti. Paahda Air fryerilla 4 minuuttia 200 asteessa tai vastaava aika uunissa. Voit myös paistaa pannulla keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin, ole tarkkana kääntäessä.

Tarjoile Poppamiehen Mango-Habaneromajoneesin ja tuoreen basilikan kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ