Habanerosipsit

snacksit vegaaninen

p_habanerosipsit

4Maailman maukkaimmat habanerosipsit!

Poppamies Habanerosipsit

Habaneron ja perunalastujen yhdistelmä on jotain joka vaan toimii! Tulisuutta löytyy reilusti ja hienoinen savuisuus ja paprikainen makeus luovat täysivaltaisen ja iloisen makukokemuksen. Tämä tuote on klassikko jo tehtaalta lähtiessään!

Tuoteinfo

Koko: 142g
Tulisuus: 4/10

Sisältää vain luonnollisia ainesosia
Ei sisällä transrasvoja
Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
Ei sisällä keinotekoisia makuaineita
Ei sisällä aromivahventeita
Ei sisällä säilöntäaineita
Ei sisällä vehnägluteenia
Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
HUOM! Saattaa sisältää pähkinää

Erittäin laadukkaita sipsejä, koostumus ja maustaminen ihan toista perus markettihalppiksiin verrattuna. Tulisuus myös pitää huolen ettei tule vedettyä pussitolkulla kerralla. Erittäin hyviä! -Riku P.

vegaaninen_merkki

Ainesosat: peruna (paistettu pähkinäöljyssä tai sekoituksessa jossa on pähkinäöljyä, rapsiöljyä, maissi-, saflori- tai auringonkukkaöljyä), luonnollinen ruokosokeri, suola, paprika, kuivattu habanero, valkosipulijauhe, mausteet, auringonkukkaöljy, luontainen savuaromi, paprikauute, luontainen aromi, alle 2% paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Alkuperämaa: USA.

Ingredienser: potatis (kokade med nötolja eller blandning med nötolja, rapsolja, majs-, safflor- eller solrosolja), naturlig rörsocker, salt, paprika, torkade habanero, vitlök pulver, kryddor, solrosolja, naturlig rök arom, paprikaextrakt, naturlig arom, mindre än 2% klumpförebyggandemedel (kiseloxid).