Srirachatortillat naudanlihasta

Mausteinen ja murea naudanlihasuikale, makean paahteinen paprikasalsa ja kermainen suuhunsulava juustokastike – siinä ainekset tortillaan, jossa on kaikki kohdallaan.

Laita paistinpannulle öljyä ja ruskista naudanlihasuikaleet kuumalla pannulla. Lisää Poppamies Sriracha RUB-maustetta ja paahda hetki. Siirrä suikaleet kattilaan ja huuhtele pannu tilkalla vettä. Lisää huuhteluvesi suikaleiden sekaan. Laita kattilaan loput vedet sekä punaviini ja tomaattipyre. Anna hautua miedolla lämmöllä niin kauan, että suikaleet ovat mureita ja nesteet osittain haihtuneet. Eri paistisuikaleet vaativat eri aikoja mureutuakseen, joten tarkkaile nesteen määrää kattilassa. Lisää tarvittaessa vettä. Ajatus on, että suikaleet hautuvat kypsiksi ja mureiksi ja neste saa pikkuhiljaa haihtua.

Tee sillä välin paprikasipulisalsa. Suikaloi paprikat ja sipulit. Lisää pannulle öljyä ja laita paprikasuikaleet kuumalle pannulle paahtumaan. Pyörittele paprikoita pannulla ja anna niiden ottaa hieman väriä, noin 5-10 minuuttia. Lisää sipulisuikaleet ja madalla lämpöä keskilämmölle. Anna hautua pannulla vielä noin 20 minuuttia. Mausta Poppamiehen SPG RUB-maustelela sekä hunajalla tai ruokosokerilla ja Poppamiehen Hot Sauce Rocoto-chilikastikkeella.

Tee juustokastike samalla, kun paprikasipulisalsa hautuu pannulla. Laita kattilaan ruokakerma ja lisää sekaan cheddarjuustoraaste. Kuumenna ja sekoita samalla, että juustoraaste sulaa. Mausta Poppamiehen Hot Sauce Aged Jalapeno -chilikastikkeella.

LISÄÄ RESEPTEJÄ