Poppamiehen tartarpihvi

Poppamiehen tartarpihvi on varsinainen makujen ilotulitus suussa! Valmistat helposti pihvin eri osat etukäteen ja ne on helppo nostaa lautaselle juuri ennen ruokailua. Tästä annoksesta tulee herkulliset alkupalat neljälle ruokailijalle.

Tee ensin sinapinsiemenkaviaari. Mittaa aineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia ja anna sitten jäähtyä liemessään. Nestettä ei pitäisi olla enää tässä vaiheessa juuri jäljellä ja siemenet ovat mukavasti pehmentyneet ja turvonneet.

Leikkaa liha aivan pieneksi hakkeeksi, mausta Poppamies Habanero-chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Laita jääkaappiin.

Leikkaa sipuli ja suolakurkku pieneksi kuutioksi.

Jaa liha neljään osaan ja asettele lautasille. Ensin liha, päälle sipulia, kapriksia ja suolakurkkua. Pursottele Poppamies Tuore valkosipuli Majonen ja Poppamies American Classic Yellow sinappi annoksiin. Lisää vielä pieniä ryppäitä sinapinsiemen kaviaaria lihoille ja aseta varovasti päälle kananmunan keltuainen. Koristele vielä halutessasi yrteillä. Tarjoa paahdetun maalaisleivän tai vihersalaatin ja vinegretin kanssa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ