Jauhelihalla täytetyt paprikat

Jamaikalaisilla mausteilla maustettu jauheliha ja basmatiriisi tekevät näistä täytetyistä paprikoista aromaattiset. Lisäksi paprikat ovat varsin helppo valmistaa!

Keitä riisi ohjeitten mukaan. Leikkaa paprikat halki pituussuunnassa ja tyhjennä siemenistä. Kuutioi sipuli ja rouhi pistaasit pienemmiksi.

Kuullota sipuli öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää mausteet. Sekoita jauhelihaseos riisiin, ja lisää rouhitut pistaasipähkinät. Täytä paprikan puolikkaat massalla ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 180 asteisessa uunissa 40 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]