Täytetyt Portobellot

Meksikolaisen keittiön mauilla täytetyt portobello-sienet sopivat mainiosti mihin tahansa vuodenaikaan. Tämä resepti maistuu myös vegaanisen ruokavalion omaaville!

Poista portobelloista kannat ja kaavi veitsellä heltat siististi pois. Sivele sienet öljyllä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Freesaa sipulit öljyssä pannulla, lisää joukkoon pavut ja mausteet ja paistele pari minuuttia. Sekoita feta-juusto seokseen ja anna sen sulaa joukkoon.

Lisää täyte portobelloihin, silppua päälle korianteria sekä purista mukaan hieman limemehua. Koristele raidoilla Poppamiehen Tuore valkosipuli Majosta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]