Täytetyt Portobellot

Meksikolaisen keittiön mauilla täytetyt portobello-sienet sopivat mainiosti mihin tahansa vuodenaikaan. Tämä resepti maistuu myös vegaanisen ruokavalion omaaville!

Poista portobelloista kannat ja kaavi veitsellä heltat siististi pois. Sivele sienet öljyllä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Freesaa sipulit öljyssä pannulla, lisää joukkoon pavut ja mausteet ja paistele pari minuuttia. Sekoita feta-juusto seokseen ja anna sen sulaa joukkoon.

Lisää täyte portobelloihin, silppua päälle korianteria sekä purista mukaan hieman limemehua. Koristele raidoilla Poppamiehen Tuore valkosipuli Majosta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]

Nachos Grandes lihapiirakka!

Nachos Grandes lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 2 tomaattia 1 sipuli kourallinen tuoretta korianteria 2 limeä 1 rkl Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta 1 tl sokeria 400 g jauhelihaa 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun [...]

Spicy Lihapiirakka

Spicy lihapiirakka iso lihapiirakka 2 nakkia 2 kananmunaa 2 tl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 2 rkl Poppamies Habaneroketsuppi 2 rkl Poppamies Sriracha Majonen Poppamies Marko on päästetty vapaaksi keittiöön, [...]