Täytetyt Portobellot

Meksikolaisen keittiön mauilla täytetyt portobello-sienet sopivat mainiosti mihin tahansa vuodenaikaan. Tämä resepti maistuu myös vegaanisen ruokavalion omaaville!

Poista portobelloista kannat ja kaavi veitsellä heltat siististi pois. Sivele sienet öljyllä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Freesaa sipulit öljyssä pannulla, lisää joukkoon pavut ja mausteet ja paistele pari minuuttia. Sekoita feta-juusto seokseen ja anna sen sulaa joukkoon.

Lisää täyte portobelloihin, silppua päälle korianteria sekä purista mukaan hieman limemehua. Koristele raidoilla Poppamiehen Tuore valkosipuli Majosta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]

Halloumi-rannarit

Halloumi-rannarit 4 hengellelle lisukkeeksi tai osaksi dippiplatteria Valmistusaika noin 20 minuuttia 2 pkt halloumijuustoa tilkka ruokaöljyä Poppamies Sriracha rubia Tarjoiluun Poppamies The Sauce Piri Piri Poppamies The Sauce White Barbeque Poppamies Sriracha [...]

Ylivoimainen mac & cheese

Ylivoimainen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]