Texmex kanawrappitaskut

Näyttävät ja maukkaat kanawrappitaskut syntyy helposti Poppamiehen Texmex-mausteilla ja -kastikkeilla!

Hiero hieman öljyä kanan paistileikkeisiin ja mausta ne kauttaaltaan Poppamies Texmex Fajitas Spice Mixillä. Kypsennä paistileikkeitä airfryerissa 180 asteessa 17 minuuttia. Voit kypsentää paistileikkeet toki myös uunissa, 200 asteessa noin 20 minuuttia. Siivuta paistileikkeet ohuiksi siivuiksi.

Levitä tortillan päälle ranskankermaa ja ripottele päälle hieman Fajitas-maustetta. Käytimme tässä reseptissä punajuuri-tortilloja, veikeän värimaailmansa vuoksi =). Lado päälle friseesalaattia ja paistileikkeen siivuja. Lisää hieman Poppamies Texmex Salsa mediumia tai hottia, sen mukaan kuinka tulisesta ruoasta pidät. Lisää paprikasiivuja ja halutessasi vielä jalapenoviipaleita. Purista päälle hieman tuoreen sitruunan mehua, noin teelusikallinen per wrappi. Pursota päälle Poppamies Texmex Taco Topping Jalapeno & Cheddaria.

Taittele tortillan sivut päälle niin, että tortilla suipponee pohjaa kohti ja syntyy taskumainen muoto. Taita tortillan suippo pää alle ja taskuwrappi on valmis! Tarjoile nachojen ja salsojen sekä Jalapeno & Cheddar -kastikkeen kera.

LISÄÄ RESEPTEJÄ