Bao bunssit!

Esilämmitä uuni tai grilli (epäsuoralle tulelle) 150 asteeseen. Mikäli kyljessä on vielä kamara, kuivaa se ja tee viillot ristikkäin kamaran pintaan. Hiero Poppamies Sriracha RUB-mausteseosta lihan pintaan (ei kamaraan) ja aseta liha uunivuokaan lämpöön kolmeksi tunniksi. Ota liha ulos ja sivele pintaan Poppamies Sweet Liquorice BBQ Sauce -grillikastiketta ja laita vielä lämpöön vartiksi. Suikaloi kylki vajaan sentin paksuisiksi siivuiksi, sivele pinnoille Poppamies Sweet Liquorice BBQ Sauce -grillikastiketta.
Tee kaalisalaatti yhdistämällä kaali, porkkana, Poppamies Sriracha-chilikastike ja Poppamies Amazing Korean BBQ Sauce. Sekoita.
Lämmitä valmiit Bao Bunssit, halkaise ne ja täytä sämpylä ensin kaalisalaatilla ja siivulla porsaan kylkeä. Pursota pintaan Poppamies Sriracha Majosta, sekä ripottele päälle vielä suikaloitua kevätsipulin vartta ja sesamin siemeniä. Nauti!