Broilerivartaat paprikakastikkeella
- Leikkaa broilerin reisipalat noin neljään osaan.
- Sekoita marinadi ruokaöljystä, limen mehusta ja Poppamies SPG-mausteseoksesta.
- Laita palat marinoitumaan muutamaksi tunniksi.
- Esilämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.
- Laita paprika, sipuli ja valkosipuli grilliin ja anna pintojen paahtua reilusti mustiksi. Kääntele paprikaa ajoittain, jotta pinnat paahtunut kauttaaltaan. Tähän menee noin 30-40 minuuttia.
- Nosta kasvikset pois grillistä ja sulje paprika pussiin ”hikoilemaan” noin 10 minuutiksi.
- Ota paprika pussista ja sivele mustuneet kuoret kädellä pois, poista siemenet sisältä.
- Poista sipulista palaneet kuoret ja purista valkosipulista muutama pehmennyt kynsi.
- Laita kasvikset, suola ja Poppamies The Sauce – Piri Piri kulhoon ja aja soseeksi. Laita jääkaappiin jäähtymään.
- Nosta grillin lämpö 250 asteeseen.
- Pujota broilerin palat vartaisiin. Mikäli käytät puuvartaita, laita ne kuumaan veteen likoamaan noin tunniksi ennen pujotusta.
- Grillaa suoralla tulella 2-3 minuuttia, käännä ja grillaa toiselta puolelta vielä saman verran.
- Laita annosvadin pohjalle ensin paprikakastike ja Silmusalaatti Tulinen. Nosta sitten broilerivartaat kastikkeen ja Silmusalaatti Tulisen päälle ja ripottele viimeistele ripottelemalla annokseen Silmusalaatti Rouskuvaa.