Cajun-maustetut Pariisinperunat

Valmiiksi kypsät Mummon Pariisinperunat ovat ehkä paras ja helpoin vaihtoehto grilliperunoiksi, ja sama onnistuu yhtälailla pannulla tai uunissa. Tarvitset vain paketillisen Mummon Pariisinperunoita, Poppamiehen Cajun RUB -maustesekoitusta ja hieman öljyä tai voita, annos valmistuu muutamassa minuutissa. Toki annokseen kannattaa laittaa muutakin, esimerkiksi grillattua tai paistettua sipulia ja vaikka Kuusamon juuston juustoraastetta. Annoksen maustekastikkeiksi sopii Poppamiehen Habanero-ketsuppi ja vaikka Blue Cheese dippikastike.

  1. Lämmitä grillin parila keskilämpöiseksi (tai paistinpannu, uunissa tehdessä 200 astetta)
  2. Pilko sipulit ja grillaa / paista Pariisinperunoiden kanssa muutama minuutti tilkassa öljyä tai voita. Lisää samantien myös n. 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun -maustesekoitusta tasaisesti perunoiden päälle ja kääntele n. minuutin välein.
  3. Aseta perunat ja sipuli tarjoilukulhoon, ripottele päälle juustoraastetta ja hieman raakaa sipulia. Viimeistele Habanero-ketsupilla ja Blue Cheese dippikastikkeella.