Chipotle grilliperunat ja flank steak

Lohkoperunoita kasassa, taustalla Poppamies Wing Sauce chipotle ja Poppamies Smoky Aioli Majoneesi pullot, sekä Poppamies SPG RUB pussi.

Poppamies Chipotle Wing sauce sopii perunoille täydellisesti ja valmistaminen on todella helppoa. Perunat
voi tarjoilla sellaisenaan lisukkeena tai vaikkapa pippurisen flank steak -lihapalan kanssa.

Esikeitä perunoita suolavedessä niin, että ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Hyvä suolan määrä keitinvedessä on n. 1tl per kilo perunaa. Anna perunoiden jäähtyä hetken ja halkaise ne puoliksi tai lohkoiksi. Voit halutessasi maustaa perunoita vielä hieman Poppamies Louisiana Cajun Rub mausteseoksella.

Grillaa perunoihin hyvä pinta ja lado kulhoon. Sekoita kulhoon perunoiden kanssa Poppamies Wing Sauce Chipotle -kastiketta n. 1 dl per kilo perunaa. Peitä vuoka niin, että perunat säilyvät lämpiminä.

Mausta flank steak Poppamies SPG RUB -mausteseoksella molemmin puolin. Grillaa flank steak kuumassa grillissä molemmin puolin haluamaasi kypsyyteen. Poppamies grillaa flankin ensin kuumien hiilien päällä noin minuutin per puoli, ja sen jälkeen epäsuoran tulen alueella noin 52-55 asteen sisälämpötilaan. Anna lihan levätä leikkuulaudalla 5-10 minuuttia ennen leikkaamista.

Koristele perunat tuoreella persiljalla ja tarjoile ohueksi siivutetun flank steakin kanssa. Dipiksi näille sopii tosi hyvin Poppamies Smoky Aioli majoneesi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ