Paahdettu munakoiso

Paahdettuja munakoisoja. Ypärillä Poppamies tuotteita: Poppamies Louisiana Cajun ja One For All RUB pussit, sekä Poppamies Roasted garlic majoneesi ja Classic BBQ pullot.

Poppamiehen munakoisot grillataan puolikkaina ja niihin paahdetaan ihana mausteinen pinta, joka kruunataan Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastikkeella. Rapeutta ja proteiinia annokseen tuovat rapeaksi paahdetut kikherneet (joita voi tehdä naposteltavaksi muutenkin!). Nauti tästä herkusta vegegrillimenun päätähtenä tai lisukkeena grilliaterialle!

Tee ensin paahdetut kikherneet. Huuhtele ja kuivaa kikherneet. Poista halutessasi kikherneiden irtoavat kuoret. Laita kikherneet kulhoon, jonne lisäät Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta, maissitärkkelystä sekä ruokaöljyä. Sekoita niin, että kikherneet maustuvat tasaisesti.

Levitä kikherneet uunipellille leivinpaperille tasaisesti ja nosta 200 asteiseen uuniin. Paahda noin 45 minuuttia. Kääntele kikherneitä pari kertaa paahtamisen aikana.

Halkaise munakoiso pitkittäin. Tee munakoisoon veitsellä ruudukko, jotta mausteet ja öljy pääsevät hyvin munakoison sisälle. Rouhi leikkauspintaan suolaa ja “itketä” munakoisoja hetki. Kuivaa leikkuupinta talouspaperilla. Kaada leikkuupintaan reilusti ruokaöljyä ja levitä öljy tasaisesti munakoisoon leikattuihin koloihin. Ripottele leikkauspintaan Poppamies RUB – One for All -maustetta ja rouhi pintaan suolaa. Anna hetki levätä ennen grillausta.

Kuumenna grilli keskilämmölle ja laita munakoisot grilliin ensin suoralle tulelle leikkuupinta alaspäin. Paahda hiilloksella, että saat munakoisoon hyvän värin. Siirrä munakoisot epäsuoralle lämmölle leikkuupinta ylöspäin..Valele leikkauspintaan Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta ja anna paahtua ja grillaantua niin, että munakoiso kypsyy ja on pehmeää. 

Nosta munakoiso tarjolle. Tee raidat munakoisolle Poppamiehen Roasted Garlic majoneesista ja hienonna päälle lehtipersiljaa. Lisää päälle paahdettuja kikherneitä ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ