Poppamiehen lihakarkit!

Pekoniin käärittyä broileria. Vieressä Poppamies Smoky Apple BBQ pullo, sekä Louisiana Cajun RUB pussi

Mikä ihmeen lihakarkki? No katsokaas kun mikään ei ole parempaa kuin pekoni. Paitsi pekoniin kääritty broileri – ja vieläpä Poppamiehen suloisella ja makealla Smoky Applella glaseerattu pekoniin kääritty broileri. Se on lihakarkkia parhaimmillaan! Vielä kun dippaat nämä karkit Poppamiehen Roasted Garlic majoneesiin, niin eipä paremmasta väliä!

Ota broilerin sisäfileet huoneenlämpöön ja mausta ne Poppamiehen Louisiana Cajun RUB -mausteella. Käy sytyttämässä grilli tai laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kääri maustetut broilerin sisäfileet jokainen yksittäin pekoniin. 

Aseta pekonit grilliin suoralle tulelle keskilämmölle tai leivinpaperille uunipellille. Grillaa tai paista uunissa noin 10 minuuttia, että pekoni saa jo väriä ja broileri kypsyy. Valele Poppamiehen Smoky Apple BBQ Sauce -kastikkeella paloja ja grillaa vielä käännellen paloja niin, että pinta karamellisoituu. Kokonaisuudessaan aikaa menee noin 15 minuuttia. Broileri on kypsää, kun sisälämpötila on 75 astetta. 

Asettele pekonibroilerikarkit tarjolle ja dippaa karkkeja Poppamiehen Roasted Garlic majoneesiin!

LISÄÄ RESEPTEJÄ